Tule tutustumaan Etsijäkoiraliiton toimintaan: TEAMS-luento 31.8.2021

Etsijäkoiraliitto järjestää kaikille avoimen verkkoluennon tiistaina 31.8. klo 18-20, joissa tutustutaan Etsijäkoiraliiton toimintaan ja kerrotaan kuinka kouluttautua Etsijäkoiraksi tai tulla toimintaan ilman koiraa. Keskustelemme myös siitä, miten karkaamistilanteissa toimitaan. 

Luennon jälkeen voi hakea Etsijäkoiraliiton alkeiskurssille, joita järjestetään syyskuussa Porvoossa ja myöhemmin syksyllä Salo-Tammisaari alueella, sekä ns. koirattomaan koulutuspolkuun. Se tarkoittaa karkurien omistajien auttamista Etsijäkoiraliiton puhelinneuvonnassa ja etsintöjen koordinoinneissa. Luento on edellytys alkeiskurssille tai koirattomalle polulle hakeutumiseen. 

  • Porvoon alkeiskurssi alkaa to 9.9. (päivitetty!) ja kurssikerrat ovat maanantaisin ja torstaisin. Haku kurssille aukeaa luennon jälkeen.
  • Salo-Tammisaari kurssista lisätietoja lähempänä kurssia. 

Luennon hinta on 10€. Linkki TEAMS-koulutukseen lähetetään viimeistään koulutuspäivän aamuna siihen sähköpostiin, josta teit ilmoittautumisen.

Ilmoittautumisohjeet:

  • Ilmoittaudu luennolle viimeistään 29.8.
  • Maksu 10€ suoritetaan ennen ilmoittautumista Etsijäkoiraliiton tilille FI80 4108 0010 3058 71.
  • Maksun viestikenttään oma nimi ja teksti tutustumisluento + PVM
  • Ilmoittautuminen tehdään sähköpostilla osoitteeseen info@etsijakoiraliitto.fi
  • SÄHKÖPOSTIN OTSIKOKSI Ilmoittautuminen tutustumisluentoon 31.8.
  • Ilmoittautumisen yhteyteen laitetaan kopio/kuva maksusuorituksesta.
  • Luentomaksua ei palauteta

Lämpimästi tervetuloa!

Pääkaupunkiseutu ja Porvoo saivat hakemuksia enemmän kuin pystytään mukaan ottamaan. Ryhmät pidetään pieninä koronan takia.
Kotkan kurssi perutaan. Sinne ei ollut tarpeeksi hakijoita niin, että se olisi päästy aloittamaan kurssiin kohdistuvien muiden aikataulupaineiden rajoissa.
Pääkaupunkiseudun, Porvoon ja Kotkan kevään kursseille ei siis enää oteta hakemuksia.


Pori ja Savitaipale on vielä auki, mutta Pori ainakin toteutuu. Näihin voi vielä laittaa hakemuksia.

Etsijäkoiraliiton vuosikokous pidettiin 18.4.2021. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat ja valittiin uusi hallitus vuodelle 2021:
- Outi Liukkonen (pj)
- Taina Soukka (vara pj)
- Anna Torkki (sihteeri)
- Scharon Malmsten (rahastonhoitaja)
- Tarja Muttilainen (jäsensihteeri)
- Lilli Saarinen
- Saara Sievänen
- Lena Lundell (varajäsen)
- Virpi Kokkila (varajäsen)

Vuosikokous myös hyväksyi  ehdotetun sääntömuutoksen. 

Onnea uudelle hallitukselle!

Keväälle on aiemmin ilmoitetun mukaisesti suunniteltu alkeiskurssit pääkaupunkiseudulle (Espoo-Kirkkonummi), Porvooseen, Kotkaan, Savitaipaleelle ja Poriin. Kurssien aloittamista odotamme innolla, mutta vallitseva koronatilanne tekee suunnittelusta vaikeaa. Kouluttajat ovat varautuneet kouluttamaan keväällä, mutta jos aloitus venyy kesän puolelle, sitten voi tulla jo lomia eteen niin kouluttajilla kuin kurssilaisilla. Tässä tilanteessa emme valitettavasti voi taata, että jokainen suunniteltu kurssi toteutuu.

Koska aikataulut kiristyvät, alamme jo ottaa vastaan hakemuksia. Silloin kurssit saadaan käyntiin lyhyemmällä varoajalla, kun koronatilanne sallii treenaamisen aloittamisen. Hakemuksen jättäminen ei vielä sido mihinkään, mutta kun treenaus saa jatkua, lähestymme hakemuksen jättäneitä. Jätä siis hakemuksesi pian, niin olet mukana, kun kurssilaisten valinta alkaa.

Treenit on ajateltu alustavasti seuraavasti

Pääkaupunkiseutu: tiistaisin

Porvoo: maanantaisin ja torstaisin

Kotka: tiistaisin ja perjantaisin

Savitaipale: treenit vaihtelevina viikonpäivinä

Pori: sunnuntaisin (äitienpäivä-viikonloppuna mahdollisesti lauantaina, jos kurssi on voitu aloittaa silloin)

Kurssille voi hakea jos on osallistunut Etsijäkoiraliiton tutustumisluennolle. Kurssipaikat on harvemmin julkisten kulkuyhteyksien päässä. Treeneissä kukin vuorollaan etsii, on maalissa ja odottaa. Käytännössä treenaaminen on hyvin hankalaa ilman autoa.

Kerro hakemuksessa ainakin itsestäsi ja koirastasi sekä mahdollisista muista perheen lemmikeistä. Millainen harrastustausta teillä on? Miksi haluaisitte mukaan toimintaan? Kerro myös milloin kävit tutustumisluennon ja jos sinulla on muuta kokemusta liittyen kadonneiden eläinten etsintään.

Lähetä hakemuksesi koulutus@etsijakoiraliitto.fi. Laita otsikkoon Alkeirskurssihakemus + paikkakunta, jolle haet. 

Kurssille valittujen tulee liittyä Etsijäkoiraliiton jäseneksi, jos ei jo ole. Jäsenmaksu on 35e/vuosi. Alkeiskurssin maksu on 95e. Kurssin jälkeen treenit jatkuvat ns. treeniringissä ja ne sisältyvät jäsenmaksuun.

Alakategoriat